Directioneaza 2% pentru motociclism

Acum poti sa directionezi 2% din impozitul anual pe venit pentru Asociatia Guerrilla Motors (ONG – Organizație neguvernamentală).

Procentul de 2% din impozitul pe venit poate fi redirectionat catre orice ONG, alegerea este a ta. Daca redirectionezi cei 2% poti sa ajuti ca sa ne indeplinim scopul nostru principal si anume: promovarea motociclismului in Romania.

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizică, poate direcţiona 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către o organizaţie non-guvernamentală.

Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, este doar o parte din impozitul dumneavoastră pe venit  aferent anului 2012 care poate fi redirecţionată de către fiecare cetăţean în parte către entitatea dorită de acesta, în cazul de faţa către Asociatia Guerrilla Motors.

Formularul trebuie completat cu datele personale, de mână, cu majuscule şi semnat.

Nu este necesară  specificarea sumei (instituţia fiscală o va calcula şi o va vira conform legii) şi nici ataşarea Fişei Fiscale.

Formularul completat se depune direct la registratura administraţiei financiare de care aparţineţi sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până la data de 25 mai 2013.

Adresele Administraţiilor Finanţelor Publice le găsiţi aici.

Dacă doriţi să sprijiniţi şi mai mult Asociatia Guerrilla Motors si implicit motociclismul, puteţi să strângeţi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţaţi pe email la contact@guerrillamotors.ro sau la telefon Presedinte Bagut Iulian 0742576349

Descarca formularul (click dreapta / save link as)

Descarca formularul PDF

De ce 2% pentru Asociatia Guerrilla Motors?

Asociatia GUERRILLA MOTORS este o organizatie nonguvermanentala, apolitica, fara scop lucrativ, cu personalitate juridica, ce reuneste prin libera adeziune persoane care ofera prin contributia lor materiala, cunostintele si activitatea lor proprie in folosul comunitatii locale.
Scopul asociatiei este de a promova si incuraja utilizarea autovehiculelor pe doua roti in conditii tehnice si legislative corecte si de a sprijini motociclistii in probleme legate de functionarea si intretinerea acestora.
Prin redirectionarea acestei sume catre Guerrilla Motors Resita, ne veti ajuta sa organizam diverse evenimente care promoveaza o conduita exemplara pe drumurile publice, care aduc in atentia tuturor faptul ca, motociclistii sunt si ei participanti la trafic, la fel ca si conducatorii auto, evenimente care speram noi, vor salva vieti nevinovate pe viitor !!!

Aceasta redirectionare a celor 2%, inseamna de fapt ca acest procent din impozitul dumneavoastra nu se se va mai duce direct la bugetul de stat, NU presupune o alta impozitare a venitului dumneavostra !!!

2% pentru motociclism

2% pentru motociclism

Leave a Reply